Navigatie

Reviews

                             


 • Geplaatst door Ingrid Bergman
  Wat een goéd boek!
  Ben zelf ervaringsdeskundige en dus al heel wat boeken over dit onderwerp gelezen.
  Maar dit- en dát vind ik zo goed- is zèlfs een mooi boek als je weinig met dit onderwerp hebt.
  Zó humoristisch geschreven, terwijl de situatie moeilijk was: dat is heél knap gedaan: aánrader!
 • Geplaatst door Claudia
  Toen jouw vriendin mij over jou vertelde ging mijn aandacht regelmatig je kant op.nu ze met je boek aankwam las ik het in één ruk uit huilend maar zeker ook met een lach liet je me op deze manier meewandelen in je gevecht en wandelde ik ook weer door mn eigen verhaal ik denk door je manier van schrijven dat je wie dan ook raakt met dit prachtige boek ik geef je er een 10+ voor maar bovenal wens ik je alle goeds in je verdere mooie leven❤️
 • Geplaatst door Yvonne v dort
  He Hoi ik heb je boek gelezen hahaha heb vaak moeten glimlachen om de uitspraken ik hou daar wel van. Niet zeiken ,doen
  Maar vraag me ook af als je nu niet zo eigenwijs was geweest en je had eerder op de lijst gestaan en dan ook eerder nieuwe longen had gekregen of je dan nu verder was geweest in het leven.
  Maar aan de andere kant denk ik ook misschien was de tijd nog niet rijP.
  Ik begrijp nu meer wat een patiënt al jaren meemaakt door hun aandoening voordat wij ze zien op de afdeling ( niet dat iedere patiënt het zelfde meemaakt ) maar het geeft een beeld .Want dat krijgen wij nooit mee en dat daarom sommige patiënten reageren zoals ze reageren.
  We horen n beetje de voorgeschiedenis. Maar stoer hoor hoe jij het doet.
 • Geplaatst door Tineke
  Ik las het boek omdat jou vriendin/oud collega mij het aanraadde. Wat kan een mens positief zijn zeg! Ik heb grote bewondering voor je! Ik kan er veel van leren ook al bekijk ik de dingen altijd eerst positief. Fantastisch dat je , ondanks alles, dit boek hebt geschreven. Ik kan het iedereen aanraden. Succes met al je fantastische plannen. Stuur gewoon een boek naar Jinek!!
 • Geplaatst door Paula
  Lieve Cher,
  Ik heb jouw boek gewonnen via jouw Instagram actie. Ik ontving het boek in een mooi pakket met nog andere kadootjes. Heel erg leuk! Het boek wilde ik bewaren voor mijn vakantie, maar toen ik de eerste pagina gelezen gehad wilde ik nog maar 1 ding: Doorlezen!
  Het verhaal grijpt je meteen aan. Een jonge meid van nog geen 30 die midden in het leven staat en een afschuwelijke diagnose te horen krijgt. Wat er dan met je gebeurt beschrijf je zo goed. Nuchter en ook met humor. Als lezer leef je daardoor ontzettend mee. Veel dingen zijn ook erg herkenbaar (je ervaring bij de huisarts/UWV etc).
  Hoe dan ook, jouw verhaal zal me bij blijven en ik heb echt bewondering voor jouw positiviteit!
  Heb je er al over gedacht een volgend boek te schrijven? Je hebt talent!

  Ik hoop dat het goed met je gaat en wens je een prachtig Nieuwjaar!
 • Geplaatst door Christa
  Lieve Cher, ik heb je boek vorige week bij jou op de kerstmarkt in Vleuten gekocht. Wat een verhaal en wat een krachtige vrouw ben je! Echt een voorbeeld voor velen. Ik hoop nu een jaar later dat je je leven weer terug aan het krijgen bent. Je zal nog meer van het leven kunnen genieten en waarderen, en genieten van de kleine dingen die voor anderen vanzelfsprekend zijn. Ik wens jou al het goeds voor de toekomst toe maar met jou instelling zal dit zeker goed komen. En wat een fantastische mensen heb je om je heen GENIET !!!! Fijne feestdagen en een mooi, gezond en een liefdevol 2018.
 • Geplaatst door Diane Slingerland
  Lieve Cher,
  Ik heb je boek gekocht omdat je PH patiënten zoals ik inspiratie geeft. Ik vond het lezen van je boek soms best moeilijk omdat sommige dingen ook zo herkenbaar voor mij waren. Je positivitijd geef mij ook de kracht om door te gaan en er niet bij te laten zitten ook al is het een slechte uitslag. Ik heb je boek met een lach en een traan gelezen. Het is een fantastisch boek Cher je mag er trots op zijn.
 • Geplaatst door Connie de Graauw
  In oktober stond je op de Pier in Scheveningen dit boek en kaarten te verkopen. De opbrengst was bestemd voor onderzoek naar de longziekte PH. Wat me opviel was je sprankelende en positieve energie en was dan ook erg verbaast te horen dat jijzelf de hoofdrolspeelster en schrijfster van het boek was!!
  Ik kocht de kaarten en voor sinterklaas vroeg ik het boek "Ongeneeslijk positief". Ik heb het in 1 ruk uitgelezen.Inderdaad met een lach, om je blunders en grapjes en een traan. Ik bewonder je echt om je doorzettingsvermogen en kracht! Ongelooflijk wat jij in zo een korte tijd heb doorstaan van bijna dood naar in oktober sprankelend op de pier staan!! Ik wens dat je nog heel lang mag sprankelen Chermaine! Bedankt dat je je verhaal met ons hebt willen delen.
 • Geplaatst door Jose
  Een boek met een lach en een traan.....
 • Geplaatst door Christine
  Wat een boek een boek wat je niet weg kunt leggen zodra je begint met lezen. Ik mocht een kijkje nemen in jouw leven. Wat heb je een zware tijd gehad en wat bleef je positief. Maar ook je andere kant heb je laten zien gewoon heel eerlijk en rauw. Wat heb ik een respect voor je. Wat ik geleerd heb van je is; niet opgeven, positief blijven en van alle dagen genieten. Bedankt Cher dat je dit deelt met iedereen. Ook voor mensen voor wie deze wereld onbekend is is dit zo leerzaam.
 • Geplaatst door Belinda
  Lieve Cher, met een lach en traan (vreugde & verdriet tranen)heb ik je boek gelezen. Wat een verhaal en wat een kracht kan iemand uitstralen en op de been houden. Nu een lezen hoe belangrijk maar hoe irritant verpleegkundigen kunnen zijn, heeft me weer een verruimende blik op mijn vak gegeven. Beetje bevooroordeeld ben ik misschien omdat ik je proces, opwerken na de transplantatie toe, deels van dichtbij heb mee gemaakt. Die lekkere Indische rijsttafel, koekjes of vis. Wat werden wij in de Vu verwend door jou en je familie. Ik kan dan ook alleen maar zeggen dat ik je waardeer, respecteer en enorm trots ben. Dank voor het zijn wie je bent!
 • Geplaatst door Jantje
  Super.....

  Ondanks alles blijf je zo positief, je geniet en je blijft een topper! Naast je boek, die iedereen die het leest een mooi beeld krijgt van jou tijdens je ziekte, komen er mooie dingen op je pad. Trots op je...
 • Geplaatst door Willem Russcher
  Het is gewoonweg een prachtig boek; echt een bestseller! Recht uit het hart geschreven met een lach en een traan. Heb diep respect voor alle openheid in je privé omstandigheden. Ook super fijn om te lezen, lekker makkelijk en luchtig geschreven zonder moeilijke of geleerde thermen. Gewoon zoals het is. Puur, rechtuit met een zonnige kijk op het leven zonder de ernst van de situatie uit de weg te gaan. Lekker op de bank hangen met het boek en je bent meteen verslaafd! Topper...!!!!
 • Geplaatst door Jan Poot
  Na het lezen van het artikel in het AD besteld. Ben heel benieuwd naar je boek, laat maar weten wanneer ik het kan halen.
 • Geplaatst door Tonny van Lindenberg
  Goedemiddag Cher, Ik ben de moeder van Dorien van Lindenberg. Dorien leest nu jouw geschreven boek en daarna mag ik het lezen. Nadat jullie samen een lotgenoten dag hadden georganiseerd kwam Dorien thuis met een prachtige set kaarten. De kaart met vlinders in hart vorm spreekt mij heel erg aan. Kan ik die kaart ook alleen in set vorm bestellen? Van Dorien hoorde ik dat het goed met je gaat. Ik wens je oor de toekomst een goede gezondheid en veel geluk
  Met vriendelijke groet,
  Tonny van Lindenberg.
 • Geplaatst door Zima Liakathoesein
  Hoi lieve Cher, ook ik heb je toffe, prachtige boek gelezen. Lag helemaal dubbel van je verhalen over crackhoer bij de UWV en nog meer grappige verhalen in het ziekenhuis en thuis etc. Andere momenten weer helemaal stil en een traan van wat je hebt meegemaakt en hoe je ermee om ben gegaan. Voor ons (PH-patienten) is het heel herkenbaar en daardoor is de belevenis ook veel heftiger. Jij bent een voorbeeld voor anderen zou ik zeggen. Wens je een liefdevol, gezonde en succesvol toekomst toe. Veel liefs, Zima😘☘️
 • Geplaatst door Anita Mecksenaar
  Wat een aangrijpend verhaal. Heb het in één dag, vaak met tranen in m'n ogen, uitgelezen!
  Je bent fantastisch, Cher. Ik wens je al het geluk van de wereld.
 • Geplaatst door Marcel Jong (man Melissa Jong-Bomers)
  Hallo
  mijn vrouw heeft Chermaine gesproken in het Vu in Amsterdam waar zei een gesprek met mijn vrouw heeft gehad.mijn vrouw had een ernstige long aandoening welke niet te behandelen bleek.een long-tranplantatie was haar laatste red middel.helaas is ze daarvoor afgewezen.........
  mijn lieve vrouw is op 5 november overleden.....
  toen ik thuiskwam lag er pakket in de bus met dit boek erin.....
  Chermaine bedankt dat je mijn vrouw toch nog wat steun heb kunnen geven...

  mvgr Marcel Jong
 • Geplaatst door Chickie
  Hee Cherie, nog lekker bezig in je boek en val van keihard lachen, ook weer terug naar de stille momenten waarin je leest waar je doorheen bent gegaan en waar jouw lotgenoten waarschijnlijk nog doorheen moeten. Ik hoop dat jouw boek mag bijdragen aan de hoop en kracht voor hen die nog een weg hebben te gaan.

  Ik geniet van je schrijfstijl, jouw gekkigheid en fanatisme. Ik zie je genieten van het leven, keep going girl! Xxx Chickie
 • Geplaatst door Desiree
  Een prachtig boek, respect voor deze vrouw, en ondanks alles altijd hoop houden!
  Geniet van je leven!
 • Geplaatst door Gon
  Wat een indrukwekkend verhaal en zo goed geschreven dat je door blijft lezen. Lieve Cher, wat heb jij een strijd gestreden en wat ben je er prachtig uitgekomen. Ik ken je en herken je aan uitspraken (ik hoor je het zeggen).
 • Geplaatst door Jan
  Door het oog van de naald verteld Chermaine ondanks ze jaren ongeneeslijk ziek is hoe ze, naast grappig heel positief in het leven blijft staan.
 • Geplaatst door Suzanne lems
  Ongelofelijk mooi boek van een jonge vrouw met een vevhters mentaliteit. Gewoon in 2 dagen uitgelezen.
 • Geplaatst door Cindy Klijn
  Het boek van cher is geweldig. Zo makkelijk leesbaar omdat cher heel beeldend schrijft.
  Het is een heel indrukwekkend, herkenbaar boek. Waarin alles zo duidelijk wordt, wat een krachtige power vrouw, deze lieverd is.
  Een ongelooflijk respect en liefde en waardering hebben wij (Jurgen en ik) voor cher. ( en Pat )
 • Geplaatst door Annie vd stoel
  In een ruk uitgelezen. Wat zal oma Janny rete trots op je zijn.
  Je bent een voorbeeld voor ons PH'tjes.
  Wat een power wijf ben je. Ik gun jou en Pat een heel fijne toekomst. X
 • Geplaatst door Donja
  Aan een stuk door uitgelezen. Over een sterke jonge vrouw die een moeilijke weg te gaan had en dat door haar kracht geflikt heeft. En donor niet te vergeten!

  Met veel humor erin bij best wel heftig verhaal. LY strong woman ××
 • Geplaatst door Olivia
  Net je boek in handen, nauwelijks de eerste paar bladzijdes gelezen en meteen al in tranen. Snel naar huis en verder lezen!
  Supertrots op je, zuske!

Reviews

 • 28-01-2019 - Wat een goéd boek!
  Ben zelf ervaringsdeskundige en dus al...  lees meer
 • 27-07-2018 - Toen jouw vriendin mij over jou vertelde ging mijn aandacht...  lees meer
 • 14-03-2018 - He Hoi ik heb je boek gelezen hahaha heb...  lees meer
Vertel wat je van het boek vindt!
© 2017 - 2019 Ongeneeslijk positief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.